Jeseň s Kangaroo, s.r.o.

26.08.2012 12:18

Leto pomaly ale isto končí a s ním končia aj letné zájazdy na kúpaliská. Na jeseň pre Vás pripravujeme nákupné zájazdy a tiež rekreačné zájazdy na termálne kúpalisko Tiszaújváros. Všetky zájazdy sa budú vykonávať podľa záujmu, teda počtu osôb.

V záujme našej firmy je aj to, aby si naši zákazníci našli na trhoch to, čo potrebujú. My rozumieme Vašim požiadavkám, ak teda potrebujete vec, ktorou si nie ste istý, či ju v našom nákupnom zájazde kúpite, ozvite sa nám na kangaroos@zoznam.sk a my Vám poradíme ohľadom Vašich požiadaviek.

Nákupný zájazd :: Ukrajina (Užhorod, Mukačevo)

Keďže nákupné zájazdy do Užhorodu strácajú svoju atraktivitu pre nepriaznivé trhové ceny tovarov, ponúkame na jeseň 2012 zájazd aj do vzdialenejšieho mesta - Mukačeva. Všetko je o Vašom záujme, ak si objedná 20 ľudí zájazd do Užhorodu, pôjdeme do Užhorodu.

V prípade, že máte záujem o zájazd na Ukrajinu, ozvite sa nám na e-mail a v predmete uveďte heslo "Ukrajina". V správe si rezervujete počet osôb a mesto (Užhorod alebo Mukačevo). My Vám zašleme cenovú ponuku s možnými dátumami zájazdov. Dôležitá je komunikácia, preto dbajte na včasné prezretie e-mailov.

Odchody sa vykonávajú z miest:

Košice (autobusová stanica) - Bidovce - Sečovce - Michalovce

Cena je rôzna podľa miesta nástupu. Začína u Košičanov na sume 10 €.

Nákupný zájazd :: Poľsko (Krynica, Nowy Targ)

V prípade, že máte záujem o zájazd do Poľska, ozvite sa nám na e-mail a v predmete uveďte heslo "Poľsko". V správe si rezervujete počet osôb a mesto (Krynica alebo Nowy Targ). My Vám zašleme cenovú ponuku s možnými dátumami zájazdov. Dôležitá je komunikácia, preto dbajte na včasné prezretie e-mailov.

Odchody sa vykonávajú z miest:

Košice (autobusová stanica) - Prešov (autobusová stanica) - Bardejov

Cena je rôzna podľa miesta nástupu. Začína u Košičanov na sume 6 €.

Nákupný zájazd :: Maďarsko (Miskolc)

V prípade, že máte záujem o zájazd do Maďarska, ozvite sa nám na e-mail a v predmete uveďte heslo "Miskolc". V správe si rezervujete počet osôb a my Vám zašleme cenovú ponuku s možnými dátumami zájazdov. Dôležitá je komunikácia, preto dbajte na včasné prezretie e-mailov.

Odchody sa vykonávajú z miest:

Košice (autobusová stanica)

Cena za zájazd je 10 €.

Rekreačný zájazd :: Maďarsko (Tiszaújváros)

Informácie už čoskoro... Začíname v októbri 2012.

 

Všetky nákupné zájazdy je možné objednať už teraz! Vykonávať tieto zájazdy budeme od 30.9.2012 do decembra 2012.

!POZOR AKCIA!

Pri objednaní celého mikrobusu (kolektívny zájazd, 15-18 osôb) je možné uplatniť si zľavu až 30% z ceny!

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.