Poďte s nami v lete do Maďarska

13.07.2012 09:43

V prvej polovici tohto roka sme sa venovali individuálnym zájazdom. Pre druhú polovicu roka 2012 sme pripravili širokú ponuku verejných zájazdov.

Maďarsko

Vyberte sa s nami na krásne slnečné maďarské kúpaliská, užite si bazény, tobogány a wellnes. Všetko za vynikajúce ceny a kompletnú starostlivosť o vás aj s úrazovým poistením. Komfortné klimatizované autobusy a mikrobusy s pohodlnými sedadlami zabezpečia pohodlie pri cestovaní a náš príjemný personál Vás cestou osvieži spoznávaním okolitej krajiny alebo pekným filmom zo širokej aktuálnej ponuky.

Sárospatak - Végardó Fürdő

Príjemný komplex, priateľné vstupné, široká ponuka zábavy a bufetov. Wellnes, tobogán a kemp. toto všetko na jedom mieste. Odchod je stále v sobotu ráno o 7.00 z Košíc - konkrétne z autobusovej stanice. Náše krásne autobusy si iste všimnete. Cena zahŕňa dopravu, poplatok za klimatizáciu, komplexné cestovné poistenie a vstupné na celý deň na kúpalisko. Jediné, čo si hradíte sami, je strava. Odchod domov je možné naplánovať kedykoľvek od 15.00 do 18.00 hodiny. Záleží to na dohode účastníkov zájazdu. Cestou domov je možné zastaviť sa na nákupe potravín v hraničnom hypermarkete Tesco s rozchodom podľa dohody.

Do autobusu je možné nastúpiť aj kdekoľvek po trase: Košice > Slanec > Egreš > Čerhov > Sárospatak :: cena je však stále rovnaká ::

Dospelý (nad 15 rokov): 15 €

Deti (do 15 rokov): 13 €

Deti (do 5 rokov): 10 €

Seniori (dôchodci): 13 €

photo

Zájazd sa môže konať kedykoľvek cez týždeň v letnej sezóne 2012 - najlepšie však v sobotu. Najprv je však potrebné rezervoať si miesto, pretože ak sa autobus nenaplní, zájazd nebude možné vykonať.

Eger

Bohatý denný program, široká národná všestrannosť personálu, množstvo rôznych bazénov, rozľahlá poloha, veľký priestor a mnoho iného Vás čaká na kúpalisku v Egri. Bazény pre deti, turecké kúple, wellnes... Všetko, na čo si len spomeniete. Cena zahŕňa presne to isté, čo zájazd do Sárospataku. Odchod je však o 6.00 z Košíc po trase Košice > Seňa > Kechnec > Milhosť. Nastúpiť môžete opäť kdekoľvek, cena sa však nemení. Odchod je možný podľa dohody od 15.00 do 18.00 a príchod do Košíc do 21.00 hod. Cestou domov je však po odhlasovaní možné zastaviť sa v hypermarkete v Encsi na nákup potravín na 60 minút alebo podľa dohody. Prestávky počas cesty sú zabezpečené v Miskolci na overenom príjenom mieste.

Dospelý (nad 15 rokov): 20 €

Deti (do 15 rokov): 15 €

https://infovilag.hu/data/images/2010-08/eger_furdo.jpg

Zájazd sa môže konať kedykoľvek cez týždeň v letnej sezóne 2012 - najlepšie však v sobotu alebo v nedeľu. Najprv je však potrebné rezervoať si miesto, pretože ak sa autobus nenaplní, zájazd nebude možné vykonať.

Sóstógyógyfürdő

Termálne kúpalisko s dvoma oddielmi - vonkajšie kúpanie a vnútorne s vodným svetom a wellnesom. Program cez deň, množstvo ufetov a rôznych aktivít ako vodný futbal, či vodné pólo pre laikov. Rozľahlé miestečko s množstvom stromov a pekným okolím. Cena zahŕňa presne to isté, čo zájazd do Sárospataku. Odchod je však o 6.00 z Košíc po trase Košice > Seňa > Kechnec > Milhosť. Nastúpiť môžete opäť kdekoľvek, cena sa však nemení. Odchod je možný podľa dohody od 15.00 do 18.00 a príchod do Košíc do 21.00 hod. Cestou domov je však po odhlasovaní možné zastaviť sa v centre Nyiregyházy na nákup na 60 minút alebo podľa dohody. Prestávky počas cesty sú zabezpečené na overenom príjemnom mieste. Cestou späť je možné zastaviť sa aj v krásnej oblasti - Tokaj na pohár alebo nákup najlepšieho výna v strednej Európe. :-)

Dospelý (nad 15 rokov): 20 €

Deti (do 15 rokov): 15 €

https://www.ungarn-tourismus.at/site/upload/2010/06/nyiregyhaza_sostogyogyfurdo_parkfurdo.jpg

Zájazd sa môže konať kedykoľvek cez týždeň v letnej sezóne 2012 - najlepšie však v sobotu alebo v nedeľu. Najprv je však potrebné rezervoať si miesto, pretože ak sa autobus nenaplní, zájazd nebude možné vykonať.

 

ZÁJAZDY VYKONÁVAME OD 13.7.2012 do 31.8.2012 !AKCIA! Zájazdy predĺžené do 30.9.2012

Už v septembri pripravujeme opäť nákupné zájazdy na Ukrajinu a do Poľska :-)

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.