Školské výlety a akcie II.Q 2011

27.03.2011 17:11

Spoločnosť Kangaroo, s.r.o. Vám ponúka krásne školské výlety

- pre žiakov základných škôl od 7. ročníka až po žiakov stredných škôl do 3. ročníka

- kvalitné výlety s bohatým programom a zdravou vychádkou do prírody

- len v lepších penziónoch a hoteloch

- výhodné ceny s akciou

:: Tatry, Vihorlat, Šírava, Zemplín, Stará Ľubovňa a celé Východné Slovensko ::

 

1. Penzión Glinec

Poloha – penzión Glinec sa nachádza o obci Vyšné Ružbachy na juhovýchodnom úpätí Spišskej Magury 3 km od hlavnej cesty z Popradu do Starej Ľubovne
Ubytovanie - kapacita penziónu je 28 osôb. K ubytovaniu slúžia zmodernizované dvoj, troj, štvormiestne a jedna päťmiestna izba.
Stravovanie – penzión Glinec ponúka možnosť plnej penzie
Podmienky – vo Vyšných Ružbachoch sa nachádzajú známe kúpele. K zaujímavostiam patrí travertínový kráter s jazierkom – chránený prírodný útvar, ktorý je však tiež využívaný na kúpanie. Samozrejmosťou je možnosť turistického vyžitia v Spišskej Magure. V zimných mesiacoch pre návštevníkov tohto okolia slúži lyžiarske stredisko s celkovou dĺžkou zjazdoviek 3,3 km .

https://www.ubytovani.net/_obrazky/2451_img_01.jpg

2. Rekreačné stredisko Poráčska dolina

Poloha - nachádza sa v pohorí Hnilecké vrchy, horná časť Poráčskej doliny medzi obcami Poráč a Slovinky. Poráčska dolina skrýva množstvo krás. Je tu až 25 jaskýň ako Šarkanova diera či Homološova diera, ale aj vyvieračky, či skalné okná. Jaskyne podliehajú najväčšiemu stupňu ochrany. Doliny v krase majú tvar tiesňav a kaňonov so skalnými stranami, so zaoblenými horskými chrbtami.
Ubytovanie - celková kapacita objektu je 121 lôžok. Ubytovať sa môžete v hlavnej budove (54 lôžok) a v chatkách (spolu 67 lôžok). V hlavnej budove sú 2 – 5 lôžkové izby. Sociálne zariadenie je spoločné. Zrubové chatky sú 2 – 4 lôžkové. Izby sú s vlastným sociálnym zariadením. V areáli sa nachádza 6 chatiek s 10 lôžkami a jedna chatka so 7 lôžkami.
Stravovanie - možnosť stravovania formou polpenzie alebo plnej penzie. Stredisko disponuje aj s kaviarňou a barom. Tu sa nachádza televízny prijímač so satelitom, biliard, šípky. V letných mesiacoch sa môže využiť otvorené ohnisko.
Podmienky - stredisko je vhodné na všetky školské aktivity. V hlavnej budove sa nachádza spoločenská miestnosť s TV/SAT, video, DVD. Areál poskytuje basketbalové, volejbalové, futbalové a detské ihrisko. Je možnosť využitia strelnice pre lukostreľbu, streľbu zo vzduchovej pušky a pre vrhanie nožov. Sú tu vhodné terény pre základné lyžiarske kurzy, zdokonaľovacie lyžiarske kurzy, ale aj pre zdatných lyžiarov. V areáli rekreačného strediska sú dva lyžiarske vleky s dĺžkou zjazdovky 500m a 1000m. Základný lyžiarsky svah je umelo zasnežovaný a upravovaný. V blízkosti strediska je lyžiarske stredisko Brodok, ktoré má 3 lyžiarske vleky pre všetky kategórie, vhodný hlavne pre lyžiarske kurzy a lyžiarske školy. Celý svah je umelo zasnežovaný a upravovaný. Stredisko poskytuje základný lyžiarsky servis s možnosťou zapožičania lyžiarskeho výstroja. Školy v prírode majú vhodné prostredie a klimatické podmienky v každom ročnom období pre deti od predškolského veku.

https://kstkrompachy.wbl.sk/Krom-F-37_Poracska_dolina.JPG

3. Horské rekreačné stredisko Drienica-Lysá

Poloha - stredisko situované v pohorí Čergov v Drienickej doline nad obcou Drienica, asi 4 km od Sabinova. Horský hotel sa nachádza v bezprostrednej blízkosti lyžiarskych svahov a krytého bazéna. Dve lyžiarske lokality tohto strediska Drienica a Lysá sú spojené dvojsedačkovou lanovkou.
Ubytovanie – celková kapacita zariadenia je 54 lôžok. Hotel má apartmány, dvojposteľové izby s prístelkami a štúdiá. Okrem nich je možnosť ubytovať sa aj v študentských izbách. Vo všetkých izbách je možnosť použiť aj prístelky. Pre ubytovaných hostí je k dispozícii reštaurácia, bar, biliard a TV/SAT. Rozloženie hotelových izieb: 12 dvojlôžkových apartmánov, 2 dvojlôžkové izby (jedna s TV) štúdiové izby (2 + 1), (2 + 2), (2 + 3) s vlastným sociálnym zariadením, (2 + 4), (2 + 4 +2) s vlastným sociálnym zariadením.
Stravovanie - zabezpečené v hotelovej jedálni alebo v reštaurácii s denným barom. Po dohode je možnosť využitia polpenzie ako aj plnej penzie.
Podmienky - v blízkosti hotela sa nachádza viacúčelové ihrisko (basketbal, volejbal, atď.) a antukový tenisový kurt. Okrem iného horské rekreačné stredisko ponúka krytý plavecký bazén (25 m), saunu, masáž, solárium, veľkú trampolínu, vitálny svet, tenis, loptové športy, horskú turistiku, cykloturistiku, jazdu koňmi, vyhliadkové lety, rybačku, táborové ohnisko, biliard, šípky, stolný futbal, tajfún, vyhliadkové lety. Okrem dobrého vybavenia lyžiarskymi vlekmi pre zjazdárov sú tu dobré podmienky i pre lyžiarov - bežcov. Obľúbené sú lyžiarske túry po hrebeni Lysej.

https://zmos.exs.sk/files/image/javorna.jpg

4. Detské rekreačné zariadenie Vihorlat

Poloha - stredisko Vihorlat leží asi 3 km od Sniny v rekreačnej oblasti - Sninské rybníky. K zariadeniu vedie asfaltová komunikácia, nachádza sa v rekreačnej oblasti Rybníky, ktoré tvoria vstup do dvoch chránených krajinných oblastí.
Ubytovanie - kapacita strediska je 96 lôžok. Ubytovanie uspokojí klientelu s rôznymi požiadavkami na komfort. Ponúkame jednak ubytovanie v trojposchodovej budove hotelového komplexu. Izby sú buď bunkového charakteru alebo apartmány. V letnej sezóne je k dispozícii 9 trojizbových chatiek. Chatky sú šesťlôžkové a osemlôžkové. Izby v budove, aj chatky sú vybavené kompletným sociálnym zariadením, so sprchou a malou kuchynkou.
Stravovanie - s ubytovaním je spojené stravovanie vo vlastnej jedálni. Po dohode s vedením strediska je možnosť vybaviť pre školské akcie polpenziu aj plnú penziu.
Podmienky - stredisko ponúka široké spektrum služieb. Sú určené jednak pre detské kolektívy - detské tábory, školy v prírode a školské výlety. Uspokojíme však aj individuálne požiadavky rodín a menších skupín - na strávenie letnej, či zimnej dovolenky. U nás nájdete vhodné priestory na firemné rokovania, bankety, oslavy a pod. V cene ubytovania je biliard, stolný tenis, ihriská na loptové hry, spoločenská miestnosť a táborové ohnisko. Na využitie voľného času sú tu pre okrem iných atrakcií aj prírodné kúpaliská po rekonštrukcii. V lete je možnosť turistiky. Sninský kameň právom patrí medzi najkrajšie prírodne útvary v celom pohorí Vihorlat. Predstavuje morfologicky výrazný skalný hrebeň s dvoma vrcholovými plošinami. Jedná sa o zvyšky lávového prúdu, ktorý je budovaný andezitmi a vypína sa nad okolité bukové lesy takmer kolmými stenami.

https://www.ubytovanienaslovensku.eu/u/photo_galleries/___t_12492905901215.jpg

5. Rekreačné zariadenie Július

Poloha - rekreačné stredisko Július sa nachádza v malebnom prostredí Slovenského Rudohoria, v rázovitej oblasti Slovenska pod kopcom Radzim.
Ubytovanie - stredisko Július má ubytovaciu kapacitu 84 lôžok v štvorposteľových izbách so štandardom turistickej ubytovne. Stredisko vlastní aj chatu Radzim, ktorá je v tesnej blízkosti lyžiarskeho vlaku a má kapacitu 48 lôžok v dvojposteľových a štvorposteľových izbách. Má tiež štandard turistickej ubytovne.
Stravovanie - ubytovacie zariadenia má možnosť zabezpečiť pre klientov stravu - plnú penziu, polpenziu prípadne raňajky podľa dohody.
Podmienky - k dispozícií sú 3 učebne - jedna v chate Július a dve v chate Radzim V bezprostrednej blízkosti strediska je situovaný bazén, volejbalové a futbalové ihrisko, dva tenisové kurty, sauna a záhradné posedenie s grilom. V blízkom okolí sa nachádza množstvo atraktívnych turistických lokalít. Stredisko ponúka aj možnosť zabezpečiť autobusovú dopravu na poznávacie výlety do blízkeho aj vzdialenejšieho okolia, ktoré je plné prírodných krás a historických pamiatok V zimnej sezóne rekreačné stredisko Július zasa ponúka lyžovačku vo vlastnom lyžiarskom stredisku. Trať s umelým zasnežovaním o dĺžke 1100 m je vybavená dvoma lyžiarskymi vlekmi : Tatrapoma H-130 s dĺžkou 950 m a kapacitou 800 osôb za hodinu a Tatrapoma P s dĺžkou 400 m a kapacitou 400 osôb za hodinu.

https://www.sportove-centrum.sk/images/centra/245-rekreacne-stredisko-julius.jpg

6. Rekreačné zariadenie Zelený Breh

Poloha - rekreačné zariadenie leží pri vodnej nádrži Sigord v známom horskom rekreačnom stredisku vo vzdialenosti 12 kilometrov od Prešova v Slanských vrchoch, v ktorých sa kedysi ťažil svetoznámy opál. Okolie Sigordu tvorí pekné horské prostredie so zelenými kopcami, prameňmi minerálnej vody a turistickými chodníčkami vhodnými pre rekreáciu, športovanie a turistiku.
Ubytovanie - celková kapacita strediska je 195 lôžok. Ubytovanie je rozdelených nasledovne: izby v dvoch budovách s vlastným sociálnym zariadením s kapacitou 85 lôžok, 10 chatiek po 5-6 miest (vlastná sprcha, teplá voda, umývadlo, WC) s 50-timi lôžkami a 20 chatiek po 3 miesta (sociálne zariadenie spoločné). Tu je spolu 60 lôžok.
Stravovanie - stravovať sa je možné bezprostredne vo vlastnej jedálni v hlavnej budove hotela. Menu sa môže zvoliť aj samostatne, pričom sú v ponuke vyberané špeciality slovenskej a zahraničnej kuchyne.
Podmienky - rekreačné zariadenie má k dispozícii 2 jedálne s celkovou kapacitou 100 miest, dve veľké spoločenské miestnosti s TV, video, SAT, Hi-Fi vežou, karaoke, jedáleň so širokým výberom slovenských a zahraničných jedál, letnú terasu, bar a vináreň, možnosť usporiadania diskoték, 2 otvorené ohniská s drevenými stolmi a lavicami, miesto pre bedminton, volejbal, stolný tenis, menšie ihrisko na futbal, prírodné kúpalisko, bezplatné parkovisko, možnosť prenajať štandardné futbalové ihrisko, krytú športovú halu a tenisové kurty. Počas sezóny: sauna, masáž a fitnes.

https://www.travelguide.sk/content/Travelguide/hotel/50036/0/w_hotel_50036_1_Rekreacne_zariadenie_ZELENY_BREH-01.jpg

7. Hotel Lesná

Poloha - hotel Lesná víta svojich návštevníkov pri vstupe do Tatranského národného parku. Z nadmorskej výšky 800 m ponúka úchvatný pohľad na najvyššie pohorie Slovenska, Vysoké Tatry. Hotel sa nachádza v Starej lesnej, blízko Tatranskej Lomnice.
Ubytovanie - kapacita je 88 pevných lôžok a 24 prísteliek. Hotel poskytuje 40 dvojlôžkových izieb a 4 apartmány. Izby sú vybavené samostatnou kúpeľňou a WC, balkónom, TV-SAT a telefónom s priamou voľbou.
Stravovanie - v hoteli je reštaurácia s kapacitou 150 osôb a kaviareň s kapacitou 50 osôb. Prevádzková doba je od 7:00 do 22:00, prípadne podľa požiadaviek hostí. Raňajky sú podávané formou bufetového stola. Obedy a večere sú servírované formou výberu z 3 jedál s rozšírenou ponukou ovocných a zeleninových šalátov, alebo je možnosť výberu z jedálneho lístka.
Podmienky - pre aktívny oddych a relax je určený 20 m krytý plavecký bazén v prevádzke od mája do septembra, denne okrem pondelka od 16:00 do 21:00, sauna, masáže, 3 tenisové kurty, futbalové a volejbalové ihrisko, minigolf, biliard a stolný tenis. Vysoké Tatry ponúkajú množstvo turistických trás pre priaznivcov turistiky a lyžiarske svahy pre lyžiarov. Najbližší lyžiarsky svah je hneď v Tatranskej Lomnici - stredisko Jamy - len 15 minút pešo od hotela.

https://www.tanap.sk/lesna/img/hotel.jpg

8. Penzión Medvedica

Poloha - Penzión Medvedica, najdete v tichom horskom prostredí v Chatovej
oblasti Lieskovec blízko Tatranskej Štrby, asi 10 minút od najvyššie položenej rýchlikovej stanice na Slovensku.
Ubytovanie - celková kapacita penziónu je 86 lôžok v dvoj a trojlôžkových
izbách so samostatným soc.zariadením. K hlavnému objektu patrí aj drevený zrub s kapacitou 24 lôžok, štvor lôžkové a dvojlôžkové izby a soc.zariadenie - tento zrub je určený najmä pre mládežnícke kolektívy.
Stravovanie - Penzión Medvedica disponuje jedálňou, kde je možnosť zabezpečiť celodennú stravu. V zrube sa nachádza aj malá kuchynka určená pre prípravu vlastnej stravy.
Podmienky - Na prízemí sa nachádza recepcia a priestorná jedáleň, ktorá sa dá využiť tiež ako spoločenská miestnosť s televíziou. Na prvom poschodí sa nachádzajú dve učebne - KONGRES a  RELAX vybavené informačnou, komunikačnou a prezentačnou technikou.. Sú ideálnym miestom pre rozličné školenia a semináre pre školy a komerčné organizácie. V bezprostrednej blízkosti zariadenia sa nachádza parkovisko pre dva až tri autobusy a osobné automobily, vlastní ihrisko s asfaltovým povrchom, vhodné pre loptové hry (volejbal, nohejbal, futbal, tenis, apod.). K dispozícii je vonkajšie aj vnútorné vybavenie pre stolný tenis. Je tu možnosť zapožičania horských bicyklov aj lyží. Pre deti a milovníkov táborového ohňa je možnosť posedenia u ohniska. Pre výlety po okolí sa dá využiť blízkosť elektrickej ozubenej dráhy, takzvanej "zubačky". V prípade záujmu zaistíme profesionálneho horského vodcu pre atraktívne vysokohorské túry na najznámejšie vrcholy Vysokých Tatier (Gerlach, Lomnický štít, Vysoká atd.), skialpinistické túry ai., zaistíme skipassy do najlepších slovenských stredísk so zľavou, prípadne sa môžete prejsť na snežnom skútri.  Robíme tiež zaujímavé prednášky s pracovníkmi horskej záchrannej služby.

https://www.tatry.cz/media/image/medvedica.jpg

Po dohode možnosť výletu aj do iných penziónov a lokalít kdekoľvek po východnom Slovensku!

Ceny sú stanovené po dohode o počte účastníkov. Výlety plánujeme na dni štvrtok - piatok - sobota - nedeľa alebo štvrtok - piatok - sobota. Dĺžka výletu musí byť minimálne 3 dni. Siahať môže až do 7 dňového výletu. Nemáme problém poskytnúť výlet do Talianska alebo do Chorvátska k moru. Stačí zavolať na uvedený kontakt a opýtať sa. Garantujeme výhodnú cenu a spokojnosť. O zrušenie nudy teenagerov bude postarané.

Akcia! Na 20 žiakov 1 učiteľ zdarma!

Späť

Vyhľadávanie

© 2010 Všetky práva vyhradené.